Η LexeL Paris, leader στην αντιγηρανση

 Η γνώση της επιγενετικής  σε συνδυασμό με τα  δραστικά εκχυλίσματα της φύσης  ρυθμίζουν τον μεταβολισμό των κυττάρων  και επαναφέρουν τη νεότητα και τη φρεσκάδα του προσώπου.   

 Τα σύγχρονα καλλυντικά LexeL Paris, αποτέλεσμα  κοσμετολογικής έρευνας, είναι βασισμένα σε  πρωτοποριακές φόρμουλες και δραστικά φυσικά εκχυλίσματα, η φυσικότητα των οποίων είναι μεγαλύτερη του 95%. Γαλλικό brand που παράγεται στην Ελλάδα, πλούσιο σε βιοπεπτίδια με αντιοξειδωτική και βιοενεργή δράση για να ρυθμίζουν ωφέλιμα τον μεταβολισμό των κυττάρων, να προλαμβάνουν τη γήρανση τους και να  επαναφέρουν την υγεία και τη λάμψη του προσώπου.

LexeL – Paris – Athens

 Η LexeL Paris είναι ένα γαλλικό brand ελληνικής παραγωγής. Η  ανάπτυξη, η  έρευνα και η παρασκευή των προϊόντων, γίνεται από την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και το εξαιρετικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, της εταιρείας «Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ». Η υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής «Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ» με πολυετή, επιτυχημένη πορεία στο χώρο των καλλυντικών διαθέτει στο εργοστάσιό της τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια ποιοτικού και μικροβιολογικού ελέγχου. Από το 1864 έως σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της κοσμετολογίας και να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η Φιλοσοφία μας

Κάθε γυναίκα είναι εξαιρετική και για τον λόγο αυτό τα προϊόντα που δημιουργούμε οφείλουν να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες της. Περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη εμπιστεύονται τα προϊόντα της LexeL – Paris. Προτεραιότητά μας η σύγχρονη, μακρόχρονη, ιατρική αισθητική – κοσμετολογική έρευνα που βασίζεται στη βιοτεχνολογία, τη μεσοδερμική θεραπεία και την επιγενετική. Στόχος μας η διαρκής ανάπτυξη νέων προϊόντων βασισμένων σε φόρμουλες που προέρχονται από καινοτόμες έρευνες, σέβονται το περιβάλλον και εμπεριέχουν ποιοτικά συστατικά.
Τα φυσικά  καλλυντικά LexeL Paris είναι Cruelty free,  paraben free, allergy free και κατάλληλα για vegans. Δημιουργούνται με σεβασμό στη φύση, το περιβάλλον και όλους τους έμβιους οργανισμούς.