Η πρώτη κίνηση κάθε γυναίκας, μόλις πλύνει το πρωί το πρόσωπό της, είναι να απλώσει μια ωραία, ενυδατική κρέμα  στην καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα της. Η κρέμα ημέρας είναι για τις γυναίκες κάτι… σαν τον πρωινό καφέ. Δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι αν δεν την εφαρμόσεις  στο πρόσωπό σου. Μάλιστα θα  καταλάβεις την απόλυτη αξία της αν κάποια ημέρα φύγεις βιαστικά για την δουλειά σου και απλά  την ξεχάσεις. 

Η περιποίηση του γυναικείου προσώπου ξεκινάει από την σωστή  ενυδατική 24ώρη κρέμα. Εκείνη την κρέμα που  ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα της κάθε γυναίκας. Επομένως 2 πράγματα είναι πολύ σημαντικά πριν την αγοράσουμε. Το πρώτο είναι να είναι η κατάλληλη για τον τύπο της επιδερμίδας μας και το δεύτερο να προσφέρει «πλούσια» 24ώρη ενυδάτωση. Άλλωστε όλοι ξέρουμε οτι οι  καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας είναι συνήθως υπερβολικά έντονοι, κάποιες φορές μάλιστα είμαστε για αρκετές ώρες στους δρόμους και στο καυσαέριο με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται το πρόσωπό μας. Η κρέμα μας πρέπει να έχει έντονη δράση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και να διατηρεί την υγρασία στο δέρμα μας μέχρι την ώρα που θα γυρίσουμε στο σπίτι μας.  Επίσης πρέπει να μας παρέχει χειμώνα – καλοκαίρι αντιηλιακή προστασία. Αν διαθέτει και αντιγηραντικές ιδιότητες τότε είναι πραγματικά ιδανική. 

Η απαλότητα του δέρματός μας και η ευεξία του  είναι βασικά κριτήρια για το αν θα γίνει μια κρέμα η αγαπημένη μας. Και βέβαια αυτό που θα καθορίσει την τελική μας επιλογή είναι αναμφισβήτητα τα συστατικά της. Μια κρέμα πλούσια σε εκχυλίσματα και έλαια  που προέρχονται από τη φύση είναι  η 24ωρη κρέμα εντατικής ενυδάτωσης, LexeL Paris Moisturizing Cream. Περιέχει το δραστικό οργανικό σύμπλοκο, Hydrason 400, το οποίο εξασφαλίζει στο δέρμα εντατική ενυδάτωση και Rhodochrosite®,  εκχύλισμα πλούσιο σε μαγνήσιο που διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για την παραγωγή κολλαγόνου. Το Έλαιο macadamia & almond που περιέχεται στην συγκεκριμένη κρέμα επαναφέρει το υδρολιπιδικό σύστημα της επιδερμίδας ενώ τα ροδοπέταλα και τα άνθη λωτού χαρίζουν απαλότητα και ευεξία στο πρόσωπό μας.

Αυτό που πρέπει να φροντίσουμε εμείς είναι να την απλώνουμε κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα, αυτό που θα φροντίσει εκείνη είναι να μας προστατεύσει από την πρόωρη γήρανση και να μας χαρίσει απαλότητα και ευεξία όλη μέρα.